Kosten

De kosten per sessie (individu, ongeveer 50 minuten) zijn € 85. Wanneer het consult in de avond (na 18:00 uur) of op zaterdag plaats vindt is het tarief € 115.
Paarsessies 60 minuten: € 100 overdag (€ 130 's avonds of op zaterdag).
Paarsessies 90 minuten: € 150 (€ 195 's avonds of op zaterdag).

Vergoedingen

In 2018 vallen seksuologische behandelingen helaas nauwelijks nog onder de Zorgverzekeringswet. Dit betekent dus dat u het hoogstwaarschijnlijk zelf moet betalen. Alleen bij sommige aanvullende verzekeringen zijn er mogelijkheden voor (gedeeltelijke) vergoeding.

Ik raad u aan zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar en navraag te doen of de behandeling door mij, een psycholoog NIP en seksuoloog NVVS, vergoed wordt. Wanneer u dit bevestigd krijgt, zorgt u dan voor een schriftelijke bevestiging (op papier of per mail).

Wordt het vergoed, dan is een verwijsbriefje van uw huisarts (of specialist) noodzakelijk. 

Soms is het ook mogelijk dat uw werkgever (een deel van) de kosten op zich wil nemen.

Voorwaarden

  • Gemaakte afspraken zijn bindend. Alleen voor afspraken die eerder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd of verplaatst zal ik geen kosten in rekening brengen.
  • De betalingstermijn voor de facturen is maximaal 30 dagen. U dient zelf te zorgen voor een tijdige betaling (herinneringen kosten € 10 extra) en de financiële afwikkeling met uw zorgverzekeraar. 
  • Sessies die hebben plaatsgevonden dient u altijd betalen, ook als achteraf blijkt dat u deze niet vergoed krijgt.
 
  • U kunt zich direct aanmelden, er is geen wachtlijst
  • Avondconsult mogelijk
  • Voor mensen in het buitenland is telefonisch consult mogelijk