Mededelingen

Ik heb op het moment geen wachtlijst. U kunt op korte termijn bij mij terecht.

 

Online sessies via beveiligd video bellen zijn ook mogelijk.

 

Let op: mail de eerste keer nooit inhoudelijk. Dat kan later via beveiligde mail.

U bent niet de enige!

Er zijn veel mensen met vragen of problemen op het gebied van seksualiteit waar zij zelf niet uitkomen. Bovendien is het voor velen geen makkelijk onderwerp om over te praten. Problemen op het gebied van seksualiteit kunnen variëren. Bij de een zijn ze concreet en vooral lichamelijk van aard, bij de ander ligt het persoonlijker en ingewikkelder. Vaak trekt seksuele problematiek een sterke wissel op de relatie. Stellen vermijden het vrijen en praten hier ook niet over, omdat zij geen oplossing meer zien. Gelukkig zijn deze problemen tegenwoordig met de juiste hulp te behandelen.

Deskundige hulp

Er zijn deskundige hulpverleners – seksuologen – die zich gespecialiseerd hebben in seksualiteit en seksuele problematiek. Seksuologen bieden hulp bij het oplossen van seksuele klachten en onvrede. Bij hen kunt u terecht als u er (samen) niet meer uitkomt. Ook voor vragen of praktische informatie over seksualiteit kunt u bij een seksuoloog terecht.

De eerste stap

Vindt u dat de tijd is gekomen om een eerste stap te zetten? In Amsterdam is PS, Praktijk Seksuologie gevestigd. Voor professionele hulp kunt u hier terecht. (Indien gewenst anoniem.)

 
  • U kunt zich direct aanmelden, er is geen wachtlijst
  • Avondconsult mogelijk
  • Voor mensen in het buitenland is telefonisch consult mogelijk